Mobiiliratkaisut

Lotus Notes Traveler

Toimiston perussovellukset älypuhelimiin ja tabletteihin

Sovellamme asiakasratkaisuissamme mm. IBM:n ohjelmistoteknologioita, joiden on todettu johtavan markkinaa yrityksille suunnatuissa sosiaalisissa ratkaisuissa (Forrester 2012). Lue lisää.

Toteutamme ratkaisut sekä asennettuna asiakkaan omaan ympäristöön että joustavina pilvipalveluina tarpeen mukaan.


Lisätietoja Traveler -ratkaisusta

Lotus Notes Traveler

Toimiston perussovellukset älypuhelimiin ja tabletteihinReaaliaikainen sähköposti, kalenteri ja yhteystiedot - aina mukana ja käytettävissä.
IBM Lotus Notes Traveler -ohjelmiston avulla voidaan synkronoida IBM Lotus Domino -pohjaiset sähköpostit, kalenteri, tehtävät, osoitekirja sekä muistiot automaattisesti ja reaaliaikaisesti eri OS ympäristöjä käyttäviin älypuhelimiin. Tuettavia malleja Apple iOS, Android Nokia Symbian and Microsoft Windows Mobile ja Windows Phone 7.


Voit hankkia Travelerin myös NWCloud -pilvipalveluna, joka perustuu IBM SmartCloud Enterprise -pilviteknologiaan ja sen soveltamiseen IBM Lotus viestintä- ja yhteistyösovellusten hyödyntämisessä. NWCloud Traveler -palvelua käytettäessä asiakas ei tarvitse omia laitteita vaan palvelu sisältää tarvittavan virtuaalipalvelimen, käyttöjärjestelmän sekä yhteydet. Palvelu konfiguroidaan toimimaan yhdessä asiakkaan Lotus Domino -ympäristön kanssa. Integrointi suoritetaan palomuurin ja Notes -sertifikaattien avulla siten, että palvelinten välinen liikenne on turvallinen ja salattu. Käyttäjien älypuhelimet ovat yhteydessä pilvipalvelimeen, eivät koskaan asiakkaan omaan verkkoon.

NWCloud Traveler -palvelun yhteydessä voidaan käyttää asiakkaan jo omistamia IBM -ohjelmistolisenssejä tai hankkia ne samalla, palvelun käyttöönoton yhteydessä. NWCloud Traveler pysyy aina ajantasalla, sillä palveluun kuuluu myös ohjelmiston jatkuva ylläpito ja sitä kautta tuki uusille älynpuhelinalustoille.

Palvelun edut:
- Reaaliaikainen sähköposti, kalenteri ja yhteystiedot - aina mukana ja käytettävissä.

- Älypuhelimet yhteydessä suoraan pilvipalveluun, ei koskaan asiakkaan omaan verkkoon.
- Palvelu aina ajantasalla. Versiopäivitykset kuuluvat palveluun.
- Osaava palvelutoimittaja apuna mobiilikäytön kehittämisessä ja ylläpidossa.


Lisätietoja: p. 010 3472 600 tai sales@netwell.fi

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.