Työympäristöt

Työn viestinnän ja yhteistyön ratkaisut

Miksi?

Tavat viestiä ja viedä yhteisiä asioita eteenpäin on muuttunut sosiaalisen median vaikutuksesta - uudet tavat tarjoavat merkittäviä mahdollisuuksia yritysten tuottavuuden ja hyvinvoinnin kehittämiselle. Netwell on edelläkävijä uusien vuorovaikutteisten IT-palveluiden soveltamisessa, siksi pystymme auttamaan niiden hyödyntämisessä sinunkin yrityksesi liiketoiminnassa.IBM Connections

Sovellamme asiakasratkaisuissamme mm. IBM Connections ohjelmistoa, jossa sosiaalinen vuorovaikutus on hienosti läsnä kaikessa eri työnkulun vaiheissa.SwingIO.com Tekevän työn tehostamiseen olemme yksinkertaistaneet parhaat palat vuorovaikuteisesta tehtävienhallinnasta, viestinnästä ja operatiivisen työn sähköisen päiväkirjan ylläpidosta. Tutustu ja katso miten sinunkin tekevän työn tiimit saadaan johdettua toimimaan entistäkin tehokkaammin ja niin että työtyytyväisyyskin paranee.
Tutustu tuotteeseen >>

Työn viestinnän ja yhteistyön ratkaisut

Miksi?

Tavat viestiä ja viedä yhteisiä asioita eteenpäin on muuttunut sosiaalisen median vaikutuksesta - uudet tavat tarjoavat merkittäviä mahdollisuuksia yritysten tuottavuuden ja hyvinvoinnin kehittämiselle. Netwell on edelläkävijä uusien vuorovaikutteisten IT-palveluiden soveltamisessa, siksi pystymme auttamaan niiden hyödyntämisessä sinunkin yrityksesi liiketoiminnassa.

Ajattele, jos yhtäkkiä saisit ajantasaisen tilannekuvan siitä, mitä yrityksessäsi tapahtuu. Tai kuinka loistavia ideoita yrityksesi työntekijöillä on. Uusilla vuorovaikutteisilla työympäristöillä näet kuinka asiat edistyvät ja mikä koskee sinua juuri nyt. Keskeiset asiat yhteenvetävä työpöytä tuo yhteen paitsi sähköpostit ja tehtävät, myös sosiaalisesta mediasta tutut aktiviteettivirrat, wikit, blogit, ihmiset ja sovellukset.

Liiketoiminnan kannalta hyötyjä ovat mm.
 • Nopeus ja ketteryys: asiat ja projektit saadaan nopeammin valmiiksi
 • Säästöt: aikaa kuluu vähemmän asioiden etsimiseen emailista ja verkkolevyiltä
 • Ideat: henkilöstö saadaan paremmin osallistumaan tuotteiden ja toiminnan kehittämiseen
 • Työtyytyväisyys: parempi tiedonkulku ja mahdollisuus osallistua nostaa työtyytyväisyyttä
 • Johtaminen: tilannekuva tekemisestä ja mahdollisuus vuorovaikutukseen helpottaa ja tehostaa johtamista

Esimerkkejä projekteistamme:
 • Laajan verkkotapaamisratkaisun käyttöönotto vakuutusalan yrityksessä.
 • Projektitoimituksia tekevän yrityksen dokumentaation ja viestinnän työvälineet.
 • Sosiaalisen työympäristön ja dokumentinhallinnan kehittäminen energia-alan pörssiyhtiössä.
 • Perinteisten viestintätyökalujen korvaaminen pilvipalvelukokonaisuudella (mm. sähköpostit, yhteisöt, tiedostot, verkkokokoukset)
 • Elintarvikealan yrityksen laadun seuranta ja ajastetut tarkistuslistat.
 • Sosiaalialan palveluyrityksen viestinnän ja tehtävienhallinnan uudistaminen.
Saumaton kokonaisuus ketteriä työkaluja

Tämän päivän työympäristö tuo käytännönläheisen kokonaisuuden sovelluksia tekemään arjen työnkulusta ketterämpää. Voit ottaa työkaluja käyttöön tarpeen mukaan. Usein mukana olevat ominaisuudet ovat todistaneet hyödyllisyytensä alunperin Internetin kuluttajapalveluissa (wikit, blogit, tilapäivitykset, kommentoinnit). Nyt niiden toiminnot valjastetaan tuottavaan työhön.Pyydä meidät esittelemään sujuvia, uuden aikakauden työympäristöjä joilla voidaan tuoda uusi ketteryys tekemiseen yrityksessäsi ja halutessasi kumppaniverkostoissa ja asiakasrajapinnassa.

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.