Ylläpito

Huolenpitoa koulutuksesta, tukeen ja ylläpitoon

Miksi?

Taatusti ystävällisen palvelumme avulla saat osaajat käyttöösi tarpeidesi mukaan.

Toteutamme ja tuemme ratkaisut sekä asennettuna asiakkaan omaan ympäristöön että joustavina pilvipalveluina tarpeen mukaan.

Huolenpitoa koulutuksesta, tukeen ja ylläpitoon

Miksi?

Taatusti ystävällisen palvelumme avulla saat osaajat käyttöösi tarpeidesi mukaan.

Tukea, koulutusta ja ylläpitoa IT-ympäristösi hyödyntämiseen ja nopea apu ongelmatilanteisiin. Palveluidemme avulla asiakkaamme voivat hyödyntää ohjelmistoalustojaan tehokkaammin ja ottaa käyttöön kaikki niiden tarjoamat mahdollisuudet.


Tuki- ja ylläpitopalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme sopimuspohjaista tuki- ja etähallintapalvelua. Näin voimme olla apuna järjestelmien kehittämisessä ja ylläpidossa – ja jopa jatkuvasti osana asiakkaan omaa tietohallintoa.

Esimerkkejä viimeaikaisista projekteistamme:

  • Kuukausittaiset AppDev sopimuksen mukaiset ylläpito- ja sovellusten kehityspalvelut eri toimialojen yrityksille
  • Laajan verkkotapaamisratkaisun käyttöönotto, koulutukset ja ylläpito vakuutusalan yrityksessä
  • Maansiirto-alan yrityksen työkirjaussovellusten uusiminen määrittelystä toteutukseen ja ylläpitoon

Netwell Admin Lite - Nopea apu ongelmiin ja rutiineihin


Netwell Admin Lite on sopimuspohjainen palvelu, jossa sovitaan tuesta sekä ympäristön ylläpitoon liittyvästä etähallinnasta. Palvelun tarkoituksena on suorittaa asiakkaan toimeksiannosta järjestelmän ylläpitoa ja operointia etäyhteydellä sekä antaa neuvontaa järjestelmään liittyvissä ongelmatilanteissa.

Netwell Admin - Resurssi ylläpitoon ja kehittämiseen


Netwell Admin -palvelun tarkoituksena on suorittaa, asiakkaan ja automaattisen valvonnan toimeksiannosta, järjestelmän ylläpitoa, valvontaa, analysointia ja operointia sekä antaa neuvontaa järjestelmään liittyvissä kehitys- ja ongelmatilanteissa.

Netwell Cloud - Siirrä palvelimet pilveen


Netwell Cloud -palvelun avulla voit hankkia tarvitsemasi kapasiteettipalvelut pilvestä ja siirtää IBM-ohjelmistosi täysin meidän vastuullemme. Käytämme palveluiden tuottamiseen IBM:n maailmanlaajuista konesaliverkostoa, joka takaa, että yhteydet on nopeita ja tiedot ovat hyvässä turvassa. Tyypillisesti Netwell Cloud -palveluiden osana toimitetaan myös tuki- ja ylläpitopalveluita sekä tarvittaessa myös sovelluskehitystä. Lue lisää...

Ohjelmistolisenssit


Nykypäivänä ohjelmistolisenssien hallinta on muuttunut yhä monimutkaisemmaksi. Lukuisat eri lisenssit ja lisensointisopimukset sekä niissä tapahtuvat muutokset vaativat enemmän ajantasalla olevaa osaamista. Ei ole merkityksetöntä, minkä lisenssin ja sopimustyypin valitsee. Vuosien kokemuksella osaamisemme lisenssien hallinnassa on kehittynyt, joten tänä päivänä pystymme tarjoamaan lisenssien ylläpitopalvelua kustannusedullisesti ja luotettavasti niin pienille kuin suurillekin asiakkaille Suomessa. Netwell Oy on sertifioitu jälleenmyyjä, jonka kautta on saatavilla kaikkia HCL ja IBM -ohjelmistotuotteita.
Hoidamme sopimukset, SaaS-käyttöoikeudet ja ylläpitojen uusinnat. Käänny puoleemme, kun tarvitset apua lisenssiviidakossasi!

Kysy lisää: sales@netwell.fi tai p. 010 3472 600

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.