Ylläpito

Huolenpitoa koulutuksesta, tukeen ja ylläpitoon

Miksi?

Taatusti ystävällisen palvelumme avulla saat osaajat käyttöösi tarpeidesi mukaan.

Toteutamme ja tuemme ratkaisut sekä asennettuna asiakkaan omaan ympäristöön että joustavina pilvipalveluina tarpeen mukaan.

Huolenpitoa koulutuksesta, tukeen ja ylläpitoon

Miksi?

Taatusti ystävällisen palvelumme avulla saat osaajat käyttöösi tarpeidesi mukaan.

Tukea, koulutusta ja ylläpitoa IT-ympäristösi hyödyntämiseen ja nopea apu ongelmatilanteisiin. Palveluidemme avulla asiakkaamme voivat hyödyntää ohjelmistoalustojaan tehokkaammin ja ottaa käyttöön kaikki niiden tarjoamat mahdollisuudet.


Tuki- ja ylläpitopalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme sopimuspohjaista tuki- ja etähallintapalvelua. Näin voimme olla apuna järjestelmien kehittämisessä ja ylläpidossa – ja jopa jatkuvasti osana asiakkaan omaa tietohallintoa.

Esimerkkejä viimeaikaisista projekteistamme:

  • Kuukausittaiset AppDev sopimuksen mukaiset ylläpito- ja sovellusten kehityspalvelut eri toimialojen yrityksille
  • Laajan verkkotapaamisratkaisun käyttöönotto, koulutukset ja ylläpito vakuutusalan yrityksessä
  • Maansiirto-alan yrityksen työkirjaussovellusten uusiminen määrittelystä toteutukseen ja ylläpitoon


Netwell Support - Oman IT-hallinnon tueksi

Netwell Support -tukipalvelun tarkoituksena on varmistaa asiakkaalle järjestelmien ylläpitovalmius ja antaa neuvontaa järjestelmään liittyvissä ongelmatilanteissa.


Netwell Admin Lite - Nopea apu ongelmiin ja rutiineihin

Netwell Admin Lite on sopimuspohjainen palvelu, jossa sovitaan tuesta sekä ympäristön ylläpitoon liittyvästä etähallinnasta. Palvelun tarkoituksena on suorittaa asiakkaan toimeksiannosta järjestelmän ylläpitoa ja operointia etäyhteydellä sekä antaa neuvontaa järjestelmään liittyvissä ongelmatilanteissa.


Netwell Admin - Resurssi ylläpitoon ja kehittämiseen

Netwell Admin -palvelun tarkoituksena on suorittaa, asiakkaan ja automaattisen valvonnan toimeksiannosta, järjestelmän ylläpitoa, valvontaa, analysointia ja operointia sekä antaa neuvontaa järjestelmään liittyvissä kehitys- ja ongelmatilanteissa.Asiakkaiden oman IT infrastuktuurin tukemisen lisäksi Netwell konsultoi ja tukee asiakkaita myös pilvipalveluiden käyttöönotossa ja käytössä. Esimerkkinä tällaisista pilvipalveluista toimii mm. IBM SmartCloud For Social Business, Microsoft Office 365 ja SwingIO.com pilvipalvelut.Ohjelmistolisenssit


Nykypäivänä ohjelmistolisenssien hallinta on muuttunut yhä monimutkaisemmaksi. Lukuisat eri lisenssit ja lisensointisopimukset sekä niissä tapahtuvat muutokset vaativat enemmän ajantasalla olevaa osaamista. Ei ole merkityksetöntä, minkä lisenssin ja sopimustyypin valitsee. Vuosien kokemuksella osaamisemme IBM-lisenssien hallinnassa on kehittynyt, joten tänä päivänä pystymme tarjoamaan lisenssien ylläpitopalvelua kustannusedullisesti ja luotettavasti niin pienille kuin suurillekin asiakkaille Suomessa. Netwell Oy on sertifioitu IBM-jälleenmyyjä, jonka kautta on saatavilla kaikkia IBM-ohjelmistotuotteita.

IBM ohjelmistolisenssit

Passport Advantage -lisensointi on IBM:n kaikille yrityksille soveltuva volyymiin perustuva maailmanlaajuinen lisenssiohjelma. Sopimukseen sisältyvät kaikki IBM-ohjelmistobrändit: Lotus, Websphere, Tivoli, DB2 ja Rational -tuotteet. Ostoista kertyy pisteitä, joiden perusteella lisensseistä ja niiden uusinnoista saa alennuksia. Asiakkaalla on oikeus yhteen ilmaiseen mediaan kutakin sopimuksessa olevaa ohjelmaa varten. Mediat tilataan IBM:n Internet-sivujen kautta.

Passport Advantage Express mahdollistaa kilpailukykyiset lisenssihinnat myös pienille ja keskisuurille yrityksille. Express-sopimusta voidaan hyödyntää mikäli yrityksellä on työntekijöitä alle 1000.

Yleisimmät kysymykset & vastaukset IBM Lotus Notes/Domino -lisensseistä

Lotus Notes/Domino -lisensseihin kuuluvat IBM-lisäohjelmistot

Palvelinlisensointi (PVU) ja sen laskenta

IBM-ohjelmistojen lisensointi virtuaaliympäristöissä

CEO-lisensoinnilla useita tuotteita yhdellä lisenssillä

IBM-ohjelmistojen lisenssisopimukset (SLA)


Hoidamme Passport-sopimukset, ylläpitojen uusinnat ja muutokset yli 10 vuoden kokemuksella. Käänny puoleemme, kun tarvitset apua lisenssiviidakossasi!

Kysy lisää: sales@netwell.fi tai p. 0207 931 980

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.