Sovellukset

Sovelluskehityspalvelut yksilöllisiin tarpeisiin

Miksi?

"Asioinnin ja työnteon ratkaisut siirtyvät vääjäämättä mobiiliksi, web-pohjaiseksi ja pilvestä toimitetuksi. Madallamme kynnystä uskaltaa lähteä liikkeelle ja toimitamme ratkaisuja ketterästi ja kustannustehokkaasti."

Valmiit sovellukset ja pilvipalvelut


Asiakkaille tehtävien sovelluskehitysprojektien lisäksi Netwell on vuosien varrella luonut valmissovelluksia ja pilvipalveluita. Lue lisää täältä
(sovellukset IBM Notes / Domino alustalle) ja
täältä (SwingIO pilvipalvelu)

Sovelluskehityspalvelut yksilöllisiin tarpeisiin

Miksi?

"Asioinnin ja työnteon ratkaisut siirtyvät vääjäämättä mobiiliksi, web-pohjaiseksi ja pilvestä toimitetuksi. Madallamme kynnystä uskaltaa lähteä liikkeelle ja toimitamme ratkaisuja ketterästi ja kustannustehokkaasti."

Tuomme innostavan ja tehokkaan viestinnän yritykseesi. Autamme löytämään askeleet entistä tuottavampaan ja miellyttävämpään tiedonkulkuun. Voimme auttaa oivaltamaan, mitä uudenaikaiset työvälineet viestinnässä voivat tarkoittaa asiakas- tai kumppanirajapinnassa.
Asiantuntijapalvelumme kattaa koko ratkaisujen elinkaaren aina alustavasta määrityksestä ratkaisun toteutukseen, käyttöönottoon ja ylläpitopalveluihin.

Esimerkkejä viimeaikaisista projekteistamme:

  • Nykyaikainen intranet ratkaisu kaupan alan yritykselle IBM XPages teknologian avulla
  • Työkalu elintarvikealan yritykselle ajastettuihin tarkistuksiin SwingIOn avulla
  • Maansiirto-alan yrityksen työkirjaussovellusten uusiminen määrittelystä toteutukseen

Asiantuntijoidemme avulla virität työympäristösi toimimaan täydellä teholla. Kaikki tehdyt työt dokumentoidaan perusteellisesti ja työn lopputuloksesta vastataan myös jälkeenpäin.

Kysy lisää ja varaa esittely: sales@netwell.fi tai p. 010 3472 600

Toteutamme uudet ja uudistamme olemassaolevat liiketoimintasovellukset yksilöllisiin tarpeisiin. Toteutamme sovellukset työpöydälle, tabletteihin ja mobiiliin.Laaja kokemus teollisuuden ja palvelualojen projekteista


Olemme vuosien saatossa toteuttaneet satoja projekteja teollisuuden ja palvelualojen sektorille. Asiakashallinta, asiakirjahallinta, helpdesk-ratkaisut, työnajanseuranta, ryhmäkalenteri, projektisalkku ja vuorotyön päiväkirja ovat esimerkkejä sovelluskehitysprojektiemme sisältöalueista.


Vahvuutemme: ketteryys ja kokemus tiimityön ratkaisuista


Sovelluskehityspalveluissa vahvuutemme on ketterissä ja sen myötä myös kustannustehokkaissa työtavoissa. Lisäksi pitkä taustamme tiimityön tehostamisen parissa antaa vahvan pohjan ideoida kanssanne mitä uudenlaisia viestinnän ratkaisuja voisimme sovelluksiinne tuoda. Sekä liiketoiminnan hyödyksi että käyttäjien iloksi.

Toimintatapamme peruspilarit


Asiakasratkaisujen kehitysprojekteissa haluamme toimia seuraavien pääperiaatteiden pohjalta:

  • Oivaltava kumppani määrittelyssä - vaatimusmäärittelyssä haluamme toimia kumppanina ja ymmärtää asiakkaan tarpeen. Haluamme tuoda uusia näkökulmia ja ratkaisumalleja samalla kun dokumentoimme huolellisesti asiakkaan vaatimukset, prioriteetit ja vision lopputuloksesta.
  • Ketterä toteuttaja joka pitää ajan tasalla. Sovellamme ketteriä menetelmiä toteutuksen aikana: näin varmistamme toteutuksen vastaavuuden tarpeisiin ja tarjoamme asiakkaalle näkyvyyden työn edistymiseen (projektin aikataulusta riippuen joko viikkotasolla tai päivien välein).
  • Kustannustehokkaita ratkaisuja suosiva. Olemme kautta 20 vuoden historiamme soveltaneet alan tuottavampia sovelluskehitysympäristöjä ratkaisujen luontiin. Valitsemme asiakkaan kanssa tarpeeseen parhaiten soveltuvan teknologian, oli se sitten IBM:n, Microsoftin tai jonkun muun tarjoamasta.
  • Kysy lisää ja varaa esittely: sales@netwell.fi tai p. 010 3472 600

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.