Yritys

Innostava työn uudistaja

Netwell Oy

Innostava työn uudistaja. Haluamme olla paras osaaja vuorovaikutteisten IT-palveluiden kehittämisessä ja hyödyntämisessä.

Asiakkaitamme Yhteystiedot Työpaikat

Innostava työn uudistaja

Netwell Oy

Innostava työn uudistaja. Haluamme olla paras osaaja vuorovaikutteisten IT-palveluiden kehittämisessä ja hyödyntämisessä.

Uskomme että ihmisten tavat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa jatkavat kehitystään - jopa yhä kiihtyvällä vauhdilla. Haluamme olla tässä jatkuvassa muutoksessa "innostava työn uudistaja" - paras osaaja uusien vuorovaikutteisten IT-palveluiden kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Asiakkaillemme luomme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Osaamisemme ydin

Osaamisemme ydin on kokemus ja näkemys siitä kuinka saada ihmisten välinen viestintä, yhteistyö ja niihin liittyvät liiketoimintaprosessit rullaamaan tehokkaasti ja miellyttävästi. Netwell Oy on toiminut jo vuodesta 1995 ja toiminut sadoissa asiakasprojekteissa. Teknisen ja projektiosaamisen lisäksi tämä on luonut vahvaa erityisosaamista myös ihmisten välisen yhteistyön ja viestinnän 'pehmeämpiin' erityiskysymyksiin yrityksissä. Taustamme ansiosta olemme nyt paalupaikalla tuomassa yhä sosiaalisempia ratkaisuja osaksi yritysten sisäistä ja ulkoista yhteistyötä.

Vahva kumppaniverkosto

Olemme saavuttaneet korkeimman IBM Premier Business Parner -kumppanuustason, jonka edellytyksenä on laaja osaaminen ja sertifioinnit. Olemme mukana myös Microsoft kumppaniohjelmassa ja useissa asiakasratkaisuissamme nojaamme puhtaasti web-teknologioilla tehtyihin ratkaisuihin jotka sopivat loistavasti niin IBM, MS kuin muidenkin arkkitehtuuria käyttäville asiakkaille.

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.