Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

10 faktaa Domino 10:stä

Domino 10 on nyt täällä ja IBM on sitoutunut kehittämään ja ylläpitämään sitä vuosiksi eteenpäin. Varmatoiminen ja turvallinen sovellusalusta uudistuu todellisen jättiharppauksen ja merkittäviä parannuksia saadaan niin sovelluskehitykseen kuin hallintaankin. Nyt kannattaa siis tutustua uuden version ominaisuuksiin ja ottaa niistä kaikki hyöty irti.

Tiesitkö tämän Dominosta?
  1. Domino on halvempi, helpompi ja nopeampi asentaa kuin Microsoft Exchange.

  2. Jos asentaminen ei ole sinun juttusi, saat kaiken myös pilvestä.

  3. Ennennäkemätön web-sovelluskehityksen nopeus ja ketteryys - tukee mm. node.js-kehitystä, mikä helpottaa uusien kehittäjien ottamista mukaan pienemmällä kynnyksellä.

  4. Integroitavuus on avainsana - mm. oAuth helpottaa käyttäjähallinnan yhdistämistä muiden järjestelmien kanssa.

  5. Kokonaiskustannuksiltaan Domino on kilpailijoitaan edullisempi, koska sen hallinnointi ja ylläpito vievät vähemmän resursseja ja sovellusten elinkaari on merkittävästi pidempi.

  6. Taloudellisuutta parantavat entisestään reaaliaikaisesti päivittyvä indeksi, automaattinen klusterointi, Docker tuki, jopa 256 GB tietokannat ja muut hallinnan parannukset.

  7. Notes Client päivittyy kevyemmäksi.

  8. Jos et halua käyttää Clientia, niin sekin onnistuu: Posti ja kalenteri toimivat Versellä ja sovelluksia voidaan käyttää selain-pluginilla, tabletilla, tai ne voidaan uudistaa täysin selainkäyttöisiksi.

  9. Jos et halua käyttää postia sen enempää Notesilla kuin Verselläkään, voit yhtä hyvin käyttää Domino posteja Outlookilla.

  10. Domino on kauas tulevaisuuteen tähtäävän yrityksen alustaratkaisu, koska sen ylläpitoon on sitouduttu pitkälle eteenpäin. Tästä hyvänä esimerkkinä jo joulukuussa pidettävät Domino 11 tilaisuudet, joissa kerätään kehityskohteita ensi vuoden 11 päivitykseen.Domino sovellusten siirtämisen Vs. Dominossa pitämisen kustannukset.

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.