Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

SwingIO-palvelun elokuun päivityksiä

Kevään ja kesän aikana SwingIO-palveluumme on jälleen toteutettu parannuksia ja uusia ominaisuuksia asiakaspalautteiden perusteella. Palvelu on päivittynyt 10.8. ja kaikki uudet toiminnot ovat SwingIO-asiakkaidemme käytössä välittömästi.

Seuraaja -näkymä

Kirjausvirran suodatuksessa on nyt valinta “Olen seuraaja”. Tässä virrassa näkyy omien kirjausten lisäksi kirjaukset, joissa olet merkittynä jakelulistalle tai vastuuhenkilöksi, olet kuitannut nähdyksi tai kommentoinut. Uusi näkymä helpottaa kirjausvirran seurantaa päiväkirjoissa, joissa on paljon tapahtumia.

Tässä tilassa näkyy vain sinuun liittyviä kirjauksia ja voit liittää sinne minkä tahansa kirjauksen kuittaamalla sen nähdyksi. Lisäksi kirjausvirran sekä tehtäväsivun suodatusvalinnat tallentuvat nyt paikallisesti, joten palvelu käynnistyy automaattisesti samaan käyttöliittymään, jota on viimeksi käytetty.Hakutoiminnot ja tulosten vienti Exceliin

Hakulomakkeelle on lisätty valinta, jolla haun voi kohdistaa tietyn tilan mukaisiin tehtäviin; kaikki, odottavat, avoimet, valmistuneet.Hakutuloksen vientitoimintoon on tehty parannuksia. Kun hakutulokset viedään Excel-tiedostoon tallentuu taulukkoon täydelliset tiedot tehtävien tapahtumista; aloitusaika, aloittaja, suorittajat, valmistumisaika, sulkija.
Kommentointi

Kommentteihin voi nyt lisätä useita liitetiedostoja sekä kuvia. Kuvaliitteitä voidaan selata kuten kirjauksissa - kun avaat yhden kuvan, voit helpolla selaustoiminnolla katsella kaikkia kyseiseen kommenttiin liitettyjä kuvia.

Muut kuin kuvaliitteet näkyvät liitekuvakkeena, josta tiedoston voi avata tai tallentaa.Muita käytettävyysparannuksia

Profiilikuvan voi nyt myös poistaa omista asetuksistaan ilman, että tarvitsee vaihtaa tilalle uusi kuva.

Sijainti -tyyppisen kentän koordinaatit muunnetaan nyt automaattisesti linkiksi Google Maps -palveluun. Sijaintitieto voidaan liittää mihin tahansa kirjaustyyppiin ja se voidaan määrittää päivittyväksi automaattisesti kirjauksen luonnin yhteydessä. Kun kirjaukseen on liitettynä sijainti, niin esimerkiksi tabletilla tai puhelimella voidaan helposti tarkastella sijaintia tai vaikkapa navigoida kohteeseen.Lisäksi on korjattu pieniä virhetilanteita ja parannettu palvelun yhteensopivuutta (mm. Win10 puhelimen tuki) ja suorituskykyä.

Terveisin
SwingIO Tiimi

Lue lisää SwingIO-palvelusta: http://swingio.fi

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.