Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Helmikuun SwingIO päivityksessä näppärä mainitsemistoiminto kirjauksen kommentteihin

SwingIO-palvelu on nyt päivittynyt ja nyt kommenteissa pystytään mainitsemaan päiväkirjan käyttäjiä niin, että he saavat ilmoituksen maininnasta. Ilmoitus saapuu joko sähköpostilla taikka push-viestinä puhelimeen - riippuen käyttäjän viestiasetuksista.

Mainitseminen - eli @Mentions


Kuten monissa sosiaalisen median palveluissa, voidaan nyt myös SwingIOssa merkitä ihmisiä kommentteihin @Merkin avustuksella. Kirjauksissa on tähän tarkoitukseen Jakelu -kenttä, jolla varmistetaan tiedon kulku oikeille ihmisille koko asian käsittelyn ajan. Tämän lisäksi usein työn tiimellyksessä saattaa ilmetä tarve sisällyttää viestiketjuun myös muita käyttäjiä, joita asia koskee tai joilta toivotaan toimenpiteitä. Mainitseminen on tähän kätevä tapa eikä edellytä alkuperäisen kirjauksen muokkaamista. Mainitseminen on käytössä vain kirjausten kommenteissa ja se ei siis lisää käyttäjiä alkuperäisen kirjauksen jakeluun, vaan lähettää kertaluonteisen ilmoituksen.

Käyttäjän merkkaaminen tapahtuu kommentia kirjoitettaessa @-merkillä. Kun kirjoitat pelkän @-merkin (ei siis muita merkkejä heti sen edessä), niin avautuu dialogi, josta voit valita käyttäjän. Dialogi näyttää vain korkeintaan neljä nimeä kerrallaan, joten jos päiväkirjassa on paljon käyttäjiä, täytyy listaa suodattaa kirjoittamalla @-merkin perään joitakin merkkejä - tällöin dialogiin tulee näkyviin vain hakuun osuvia nimiä. Voit myös suoraan vain kirjoittaa kommenttiin @Etunimisukunimi -tekstin niin kyseinen käyttäjä saa viestin.

Viesti saapuu sähköpostiin tai Push viestinä mobiililaitteeseen.

Jotta mainintaviesti tavoittaa vastaanottajan, on palvelussa oltava käytössä jokin ilmoitustapa: Joko sähköposti tai Push viestit.

Lisäksi palveluun on tehty muita tietoturva- ja käytettävyysparannuksia. Jos päivityksistä tulee mieleen kysyttävää tai haluat opastusta niiden käyttöönotossa, niin ota yhteyttä tukeemme

Terveisin
SwingIO Tiimi

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.