Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Vuoden 2017 ensimmäisessä SwingIO-päivityksessä parannuksia hakuun ja automatiikkaa työnkulkuun

SwingIO-palvelu päivittyi eilen ja mm. hakutoiminnossa ja Excel-viennissä on tehty korjauksia ja parannuksia.

Haku ja export


Hakusivulla tyhjän pikahaun tallennus on estetty virhetilanteiden välttämiseksi. Hakusivu näyttää nyt myös Excel-vienti ja tulostus -napit vain jos esillä on hakutuloksia. Pelkkä Hae -painikkeen painaminen ilman ehtoja tuo näkyviin kirjausvirran, jossa ko. painikkeita ei näytetä. Hakusivulle on lisäksi lisätty !-indikaattori, joka kertoo onko hakuehtoja voimassa, tämä helpottaa haun käyttöä kun merkistä huomaa helpommin piilossa olevat hakuehdot.

Excel-viennissä ollut vikatilanne useiden päiväkirjojen ympäristössä on nyt korjattu. Excel-tiedostoon vienti toimii nyt kaikissa päiväkirjoissa.


Tehtävät ja historia


Tehtävän tilan päivittymistä on myös parannettu niin, että se päivittyy nyt automaattisesti kirjausta tallennettaessa. Jos siis esim. tehtävätyyppiä tai vastuuhenkilöitä muutetaan, päivittyy tehtävän tila jos tehdyt muutokset vaikuttavat siihen.

Tapahtumahistoria-toimintoa on täydennetty sisältämään myös kommenttien poistot. Samalla kyseinen tapahtuma näkyy myös viimeiset muutokset -näkymässä jos tällainen tapahtuma on viimeisenä tapahtumana ko. kirjauksessa.Analytiikka kirjausten datasta


Edellisessä päivityksessä aloittamamme analytiikan kehittäminen on saatu nyt pilottivaiheeseen ja se on mahdollista ottaa käyttöön asiakkaillemme. Palvelu perustetaan ja tarvittavat grafiikat ja taulukot laaditaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan, joten ota yhteyttä jos palvelu kiinnostaa. Alla muutamia esimerkkejä esityksistä, mitä SwingIO-palveluun kirjatuista tiedoista voidaan saada.Kirjausten tekopaikat kartallaPoikkeamien määrän seuranta tarkistuskohteittain SwingIO:ssa tehdyistä tarkistuslistoista.

Säännöt kirjausten työnkulkuun


Lisäksi palveluun on koodattu ns. rule-toiminto, jolla voidaan määrittää tietty kirjaustyyppi toimimaan siten, että tyypin valinta täyttää automaattisesti lomakkeelle jakelulistan/vastuuhenkilöt sekä merkitsee kirjauksen tehväksi ja sen näkyvyyden rajoitetuksi. Tämän avulla voidaan ohjata tietyt kirjaustyypit suoraan oikeille henkilöille jakeluna tai tehtävänä ja vieläpä niin, että kirjauksen näkee vain määritetyt nimet. Tämä toiminto julkaistaan nyt prototyypivaiheessa, ota yhteyttä jos toiminto kiinnostaa - teemme asiakkaillemme halutunlaiset säännöt päiväkirjoihin ja myöhemmissä versiossa tästä kehitetään asiakkaille myös itse hallittavissa oleva käyttöliittymä. Toiminnon avulla pystytään ohjaamaan esimerkiksi aloitteet tai reklamaatiot suoraan oikeille käsittelijöille ilman, että kirjauksen tekijän tarvitsee huomioida tätä mitenkään.
Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.