Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Uusia parannuksia SwingIO-pilvipalveluun 27.9.

Päivitimme SwingIO-palvelua jälleen torstaina 27.9. Tässä tiedotteessa on lisätietoja päivityksestä ja palvelun muutoksista.

Otimme päivityksessä käyttöön proxy-palvelun, joka parantaa palvelun turvallisuutta sekä suorituskykyä. Jatkossa palveluun tulee mahdolliseksi määritellä asiakaskohtainen osoite, esim. yritys.swingio.com. Muutos mahdollistaa tulevaisuudessa myös asiakkaan oman hakemistopalvelun ja kertakirjautumisen hyödyntämisen. Tiedotamme lisää asiasta sitä mukaa kun uudet ominaisuudet tulevat saataville.Päivitimme ja paransimme myös varsinaista SwingIO-palvelua. Muutaman korjauksien lisäksi ohjelmoimme kuvakatselun uusiksi. Uusi versio tukee nyt kuvien zoomausta niin selainympäristössä kuin kaikissa tuetuissa mobiililaitteissakin. Nyt voit siis tarkentaa kaikkien kuvien yksityiskohtia helposti, kaikilla laitteilla. Toiminto on heti käytettävissä myös vanhoille aiemmin kirjauksiin ladatuille kuville.

Uusi kuvakatselu tuo paljon lisäarvoa kuvien hyödyntämiselle liikuvassa työssä. Yksityiskohtiin on helpompi kiinnittää huomiota kun sitä voi tarkentaa ja liikuttaa vapaasti myös älypuhelimella ja tabletilla. Toivomme, että muutoksesta on myös teille iloa ja saatte SwingIO-palvelusta edelleen enemmän hyötyä ja tehokkuutta toimintaanne. Lataa toiminnon pikaohje tästä.

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.