Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Timo Kivinen on aloittanut Netwell Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana.
Netwellin toiminta on keskittynyt koko sen olemassaolon ajan yritysviestinnän sovellusten ja palveluiden tuottamiseen yrityksille. SwingIO on sen uusin tuote, joka on työn johtamista ja viestintää tukeva pilvipalvelu.

Kivinen on toiminut aiemmin tuotekehitys- ja myyntitehtävissä BaseWare, Nokia ja Admicom -yrityksissä sekä toimitusjohtajana Infomaatti ja Yritysvalmennus –yrityksissä.

”Timolla on ohjelmistokehityksen ja toimitusjohtajan tehtävien lisäksi kokemusta markkinoinnista ja myynnistä. Yhdistämällä osaamisalueemme saamme vahvemman pohjan liiketoimintamme uudelle kasvulle.”, toteaa Netwellin pääomistaja ja tähän asti yritystä luotsannut, nyt hallituksen puheenjohtajana jatkava Jarkko Pietikäinen.

"Taloustieteilijät ovat olleet huolissaan siitä että suomalaisten yritysten tuottavuus on romahtanut viimeisen kymmenen vuoden aikana. He toivovat yrityksille uusia ja tehokkaampia toimintatapoja. Netwell valittiin satojen yritysten joukosta Kasvuopen 2015 finalistiksi innovatiivisella SwingIO-tuotteella, jonka avulla saadaan nostettua yrityksen tuottavuutta. On hienoa saada olla juuri tällaisessa kasvuyrityksessä mukana.", toteaa Kivinen.

Netwell on yhteistyö- ja viestintäratkaisuihin erikoistunut IT-palveluyritys. Yhtiön missiona on kehittää asiakkaiden liiketoimintaa ja kilpailukykyä tehostamalla ihmisten välistä tiedonkulkua ja tuottavuutta, sosiaalisen median kaltaista viestintää lisäämällä. Vuodesta 1995 toiminut yritys työllistää 7 henkilöä ja hakee uudistuksilla vahvaa kasvua tulevaisuudessa.

Lisätietoja:
Timo Kivinen, toimitusjohtaja
puh. 044 3322 249
sähköposti: timo.kivinen(at)netwell.fi
twitter: @TimoKivinen

Jarkko Pietikäinen, hallituksen puheenjohtaja
puh. 0400 875 260
sähköposti: jarkko.pietikainen(at)netwell.fi
twitter: @Jarkkopie

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Ylistönmäentie 26, 40500 Jyväskylä
Puh: 0207 931 980
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä