Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

SwingIO-palvelun marraskuun päivityksessä parannuksia kalenteriin ja tarkistuslistoihin

SwingIO-palvelun marraskuun päivitys toi tullessaan hyödyllisiä uudistuksia mm. kalenteritoimintoihin ja tarkistuslistojen toimintaan. Alla tarkempaa tietoa muutoksista.

Kalenteritoiminnot


Kalenteriin saadaan näkyviin nyt muitakin päivämääriä kuin tehtävien eräpäiviä. Voit ottaa hallinnan kautta käyttöön Päivämäärä (Calendar Date) –tyyppisiä kenttiä ja liittää ne asiayhteyksiin ja kirjaustyyppeihin. Päivä voi myös toistua useampia päiviä peräkkäin. Näin voit tehdä omia kirjaustyyppejä, joilla tehdyt kirjaukset tulevat kalenteriin näkyviin.Kun tällaiseen kenttään sitten laitetaan jokin päivä, tulee kalenterinäkymään kyseinen päivä(t) korostetuksi sekä päivää klikkaamalla näkyvät kaikki sille päivämäärälle merkatut kirjaukset. Voit myös mukauttaa merkinnästä näkyvää tekstiä hallinnan Formulas -osiossa.
Lisäksi kalenterin värikoodausta on hieman päivitetty: menneet päivät, joissa on kirjauksia näkyvät kalenterissa harmaina. Kuluva päivä on edelleen keltainen ja kaikki tulevat tapahtumat (tehtävät ja kalenterimerkinnät) ovat taustaltaan sinisiä. Valitun kuukauden päivät ovat lisäksi lihavoituina, muiden kuukausien osalta normaalitekstinä.

* Kalenteriin liittyvät toiminnot tulevat kaikkien SwingIO asiakkaidemme käyttöön automaattisesti. Päivämääräkentät pitää kuitenkin lisätä päiväkirjaan tai kirjaustyyppeihin käyttöön ennenkuin niitä on päiväkirjassa näkyvissä.
Tarkistuslistat


Tarkistuslistojen ajastukseen on tullut lisää valintoja, joilla voidaan tarkemmin määrittää milloin lista generoidaan. Aiemman viikonpäivävalinnan lisäksi nyt voi määrittää myös kuukaudet, jolloin toistoa suoritetaan. Molemmat valinnat ovat aina voimassa ja mikäli esim. Viikoittain toistettava tarkistuslista osuu päivälle tai kuukaudelle, joka ei ole valittuna, generoidaan lista seuraavana päivänä, joka osuu valintakriteereihin. Tämä mahdollistaa esimerkiksi kahden viikon tai kolmen kuukauden välein toistuvat tarkistukset.


*Tarkistuslistat on SwingIO-tuotteen maksullinen lisäosa, jos käytössäsi ei vielä ole sellaista ja toiminto kiinnostaa, niin ota yhteyttä tukeemme!SwingIO-järjestelmäkäyttäjä aktivoi tarkistuslistan ajastuksen mukaan. Nyt käynnistyksessä myös tarkistetaan, että listan vastuuhenkilöinä on päiväkirjan käyttäjiä.
Päiväkirjan oletuskaavat


Tässä versiossa on päivitetty oletuskaavoja myös muiden kirjaustyyppien osalta. Muutoksilla on parannettu eri kirjaustyyppien otsikointia kirjausvirrassa.


* Muistathan, että minkä tahansa kirjaustyypin kirjausvirrassa näkyvää tekstiä on mahdollista muuttaa tarkoitukseen sopivaksi, esimerkiksi Reklamaatio -kirjauksesta voidaan ottaa Aihe ja Ilmoittaja näkyville kirjausvirtaan tai tehtävien eräpäivä näkyviin tehtävän otsikkoon.

Lisäksi palveluun on korjattu havaittuja virhetilanteita sekä parannettu mm. sähköposti-ilmoitusten ja push-viestinnän toimintaa.

Tulossa


Seuraavassa päivityksessä tullaan keskittymään analytiikan kehittämiseen. Siihen liittyen otamme mielellämme vastaan asiakkaiden ideoita ja kommentteja. Allaolevassa esimerkkikuvassa hahmotelmaa siitä, millaista jopa reaaliaikaista statistiikkaa SwingIO-päiväkirjoista on saatavilla.


Jos päivityksistä tulee mieleen kysyttävää tai haluat opastusta niiden käyttöönotossa, niin ota yhteyttä tukeemme.

Terveisin


SwingIO Tiimi

Lue lisää SwingIO-palvelusta: http://swingio.fi

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.