Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Teosto luottaa Netwellin IBM Domino -osaamiseen ylläpidon tukena

Netwellin asiantuntijat ylläpidon resurssina

Säveltäjien, sanoittajien, sovittajien ja musiikinkustantajien tekijänoikeusjärjestö Teostossa työskentelee noin 75 henkilöä. Toiminta edellyttää sujuvaa yhteistyötä kotimaassa ja kansainvälisellä tasolla ja siihen tarvitaan toimivia ja varmoja IT-ratkaisuita monenlaisiin tarpeisiin. IBM:n yhteistyö- ja viestintäratkaisuiden osalta Teosto on luottanut Netwell:in osaamiseen jo vuodesta 2004. Hallinnoinnin tukena on toiminut Netwellin NWAdmin -tukipalvelu vuodesta 2011. Jo ennen admin palveluakin Teosto oli käyttänyt Netwellin asiantuntijapalveluita mm. IBM Domino -palvelinten ja -mobiilipostin päivityksien yhteydessä aina tarpeen mukaan.

NWAdmin palvelun kautta Netwellin asiantuntijat ovat käytettävissä tarpeen mukaan silloin kun erityisosaamista tai lisäresurssia tarvitaan. Palvelu perustuu yhteistyöhön ja luottamukseen; Netwell on perusteellisesti perillä palvelinympäristön erityispiirteistä. Jos jotakin tarvitsee korjata tai säätää, niin ei tarvitse käyttää aikaa asiakasympäristöön tutustumiseen. Netwell hoitaa tietyt rutiinitarkistukset, osallistuu muihin töihin tarpeiden mukaan sekä on käytettävissä heti jos ongelmatilanteita ilmenee. Kätevän etäyhteyden kautta homma hoituu nopeasti ja tehokkaasti ilman turhaa byrokratiaa ja matkustamista.

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.