Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Hipolla johdetaan kasvua ja viestintää SwingIO-palvelulla

Hippo Terapiaklinikka on palveluyritys, joka tarjoaa yksilöllisiä kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita lapsille, nuorille ja aikuisille useilla paikkakunnilla. Moniammattillinen, huippuosaajista koostuva Hippo-tiimi, jossa hyödynnetään eri alojen asiantuntijoita, rakentaa yhdessä asetettujen tavoitteiden pohjalta jokaiselle sopivan kuntoutuspolun kokonaisvaltaisen kehityksen ja hyvinvoinnin tueksi.


Heli Vuorio jäi pohtimaan Kasvu Openissa näkemänsä SwingIO -esityksen jälkeen, että “Kuka meillä on se Late Lähettämöstä, jollekka kukaan ei muista kertoa mitään?”. Heli työskentelee Hippo Terapiaklinikalla Jyväskylän yksikön johtajana. Vaikka esimerkki Latesta lähettämössä onkin lähtöisin valmistavasta teollisuudesta, herätti se Hipon ydintiimin miettimään omia sisäisen viestinnän haasteita nuoressa ja nopeasti kasvavassa palveluyrityksessä. “Kyllä meillä on tämän kokoiseksi yritykseksi ihan liian monta Latea” totesi Hipon palvelujohtaja Sari Saarinen ja tästä SwingIO -yhteistyö Netwellin kanssa lähti liikkeelle.

Hajallaan olevassa asiantuntijaorganisaatiossa käytettiin viestinnässä ja työnjohdollisissa asioissa normaaliin tapaan paljon sähköpostia ja puhelinta. Nopea dialogi esimerkiksi kaikkien Jyväskylän alueen puheterapeuttien kesken oli haastavaa. Sähköpostiketjut venyivät ja keskusteluja oli hankala seurata. Viestiketjut katkeilivat ja tiedon perillemenosta ei ollut varmuutta. Puheluista ei jäänyt kuin keltaisia lappuja työpisteeseen. Käytäväkeskusteluista ei sitäkään.

“SwingIO on juuri niin helppokäyttöinen ja yksinkertainen työkalu, miltä se alusta asti vaikutti. Palvelu pystyttiin nopeasti räätälöimään Hipon tarpeisiin ja meidän ei tarvinnut alkaa sovittamaan omaa tekemistämme työkalun toimintaan. Nyt viestit eivät huku sähköpostilaatikkoon ja ne voidaan kohdentaa juuri niille henkilöille, jotka tietoa tarvitsevat ja joiden halutaan ottavan kantaa asiaan. Viestintä on avointa ja jokainen voi osallistua keskusteluun, mikä parantaa huomattavasti työtyytyväisyyttä. Palvelun tehtävienhallinta auttaa minua seuraamaan asioiden etenemistä eri toimipisteissä. Nyt pystyn hallitsemaan tekemättömiä töitä yhdestä näkymästä ja huolehtimaan siitä, että asiat eivät jää roikkumaan eivätkä huku keltaisiin lappuihin.” toteaa Sari tyytyväisenä.

SwingIO on täysin uudenlainen tapa hoitaa yrityksen viestintää ja työnjohdollisia asioita nykyaikaisella ja helppokäyttöisellä palvelulla, joka toimii mobiililaitteissa ja tietokoneissa. SwingIO mukautetaan yrityksen tarpeisiin ja toimintaan yhdessä Netwellin asiantuntijoiden kanssa, joilla on yli 20 vuoden kokemus organisaation viestinnän tehostamisesta.

Lisätietoja yhteistyöstä ja SwingIO -palvelun hyödyntämisestä:

Sari Saarinen, Palvelujohtaja, Hippo Terapiaklinikka Oy, p. 050 4626 531
Jarkko Pietikäinen, Toimitusjohtaja, Netwell Oy, p. 0400 875 260
http://www.swingio.fi

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.