Asiakkaat

Askeleet sosiaaliseen liiketoimintaan

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Asiakkaanamme on ollut jo vuosien ajan satoja erikokoisia ja eri alojen yrityksiä, joille on ollut yhteistä tahto kehittää ihmisten välistä viestintää ja yhteistyötä ketterämmäksi. Paremmat välineet tuo lisää tehokkuutta ja lisäävät samalla myös hyvinvointia työssä. Tässä muutamia esimerkkejä:

Teosto luottaa Netwellin IBM Domino -osaamiseen ylläpidon tukena

Netwellin asiantuntijat ylläpidon resurssina Säveltäjien, sanoittajien, sovittajien ja musiikinkustantajien tekijänoikeusjärjestö Teostossa työskentelee noin 75 henkilöä. Toiminta edellyttää sujuvaa yhteistyötä kotimaassa ja kansainvälisellä tasolla ja siihen tarvitaan toimivia ja varmoja IT-ratkaisuita monenlaisiin tarpeisiin. IBM:n yhteis...

Alteams Group tehostaa viestintäänsä IBM Lotus Sametimen avulla

Alteams Group tehostaa viestintäänsä IBM Lotus Sametimen avulla Alteams Group on Euroopan suurimpia valettujen alumiinikomponenttien valmistajia. Yritys toimii maailmanlaajuisesti ja työllistää noin 1700 henkilöä. Alteams on erikoistunut kevytmetallivalukomponenttien valmistamiseen ja siihen liittyviin palveluihin, kuten valukomponenttien ...

Asiakkaitamme

Teidän yrityksenne?

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.