Blogi

Askeleet sosiaaliseen liiketoimintaan

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

SwingIO-pilvipalvelu kehittyy asiakkaiden toiveiden mukaisesti

Laura Lehtinen
Jul 14, 2016
SwingIO on yrityksille suunnattu pilvipalvelu, joka on suunniteltu tuottavuuden parantamiseen erityisesti operatiivisessa, 'tekevässä' työssä. Helppokäyttöisen palvelun avulla yritykset pystyvät tehostamaan viestintää, tehtävienhallintaa, laadunhallintaa sekä parantamaan tilannekuvaa työstä vuorojen vaihtuessa. Palvelu on edelläkävijä tavassaan yhdistää käytännön työnkulun hallintaan Internetin kuluttajapalvelujen kaltaista käytön helppoutta sekä sosiaalisen vuorovaikutuksen ketteryyttä. Lue lisäätäältä.

Kevään aikana palvelua on kehitetty asiakkaiden toiveiden ja palvelun tuotantokäytön havaintojen perusteella. Viimeisimpiä ominaisuuksia on mm. helppo mahdollisuus työtä johtaville esimiehille kiinnittää tärkeitä ilmoituksia, työohjeita ja tiedotteita palvelun ilmoitustaululle. Näin saadaan varmistettua huomio tärkeisiin asioihin ja voidaan seurata myös viestien läpimenoa kun työntekijät kuittaavat tärkeät ilmoitukset nähdyksi. 

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.