Blogi

Askeleet sosiaaliseen liiketoimintaan

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Mikä on vanhojen Notes-sovellusten tulevaisuus?

Markku Hänninen
Jul 14, 2016
Onko yrityksessänne vielä käytössä useita, ehkä jopa kymmeniä vanhoja Notes-sovelluksia? Ovatko käyttäjät sitä mieltä, että ne ovat vanhanaikaisia ja kömpelöitä? Joko teille on myyty ratkaisu, joka lupaa viedä kaikki palvelut pilveen, mutta ei mitenkään ratkaise olemassaolevien sovellusten tulevaisuutta? Vai teittekö Office365-migraation Notesista ja kaiken piti mennä helposti: sovellusten toiminnan luvattiin korvautuvan suoraan Sharepointin omilla toiminnoilla ja loput tulisivat nopeina kehitysprojekteina. Jäikö lopputuloksena Domino-palvelin yhä pyörittämään Notes-sovelluksia? 

Parempia ratkaisuja nykyaikaistamiseen
 

Mitä arvelet uuden web-sovelluksen toteutuksen maksavan: 5000, 10 000 vai 100 000 euroa? Bisneskriittisten Notes-sovellusten nykyaikaistaminen ei vaadi projektia ja koko sovelluksen uudelleentekemistä toiselle alustalle. Olemassaolevalle Domino-palvelimelle sovellukseen tehtävän selainpohjaisen XPages-käyttöliittymän saat takuulla edullisemmin. 


XPages mahdollistaa Notes-sovelluksen käyttöliittymän uudistamisen uskomattoman tehokkaasti - yksinkertainen sovellus muuttuu moderniksi, selainpohjaiseksi sovellukseksi, joka toimii ilman Notes-clientiä. XPages on sovellusalusta, joka tarjoaa mm. valmiit rakennuspalikat olemassaolevan Notes-sovelluksen toiminnallisuuden viemiseksi webbiin ja niiden käyttö onnistuu olemassaolevilla lisensseillä ilman jatkuvia lisäkustannuksia. 

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.